perjantai 15. tammikuuta 2016

JO kolme haastetta auki! Jihaa!

KK:haaste aukesi jo 10. tätä kuuta ensimmäisenä. Siellä bingoillaan ja nähtävillä on upeat DT- tiimiläisten työt antamassa inspiraatiot. Mari vastaa KK:haasteesta suurella sydämellä.Tämä haaste kestää 6.2.2016 saakka.

Tänään  aukesi kaksi ihanaa lisää. Oikeasta laidasta linkin takaa löytyvät Vintage haaste, jonka vetäjänä toimii ihana Sanna. :) Iloinen ihminen, tiukasti tamperelainen ja todella taitava askartelija.Haaste avoinna 14.2.2016 Tervetuloa joukkoon,Sanna.

Toinen tänään auenneista haasteista on OKTK#14 vaihtokortti haaste, jossa minä toteutan kummallisia ajatuksiani tällä kertaa ATC- korttien tekoon haastean. Siellä on muuten muutama video inspiroimassa. OKTK#14 haasteeseen voit osallistua 31.1.2016

Korttelun täyteistä elämää <3

3 kommenttia:

  1. Heips löysin tämän Blogin ja olisin halunnut laittaa linkin omasta blogista tänne (niin että muutkin tämän löytäisi) mutta ei onnistu kun täällä ei ole sellaista kivaa kuvaa minkä vois siirtää blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoittanet bloginappia... Totta meillä ei vielä sellaista ole :) Mutta yritämme sellaisen saada. :) Kiitos huomiosta.

      Poista