lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kesäkussa aukeaa uusi-vanha -haaste

Hei kaikki ihanat!

Olen palanut pitkän tauon jälkeen Kk-tiimin ylläpitotehtäviin. Vielä en aivan täysillä osallistu kuitenkaan ylläpitoon, sillä luon parhaillaan minulle rakasta ja tuttua, Leimaillaan ja väritellään -haasteblogia. Haluan kuitenkin ilmoittaa että palanut olen ja tarkoitus olisi aloittaa kesäkuussa jo sata lasissa. Nyt saa mennä haasteblogiin jo ilmoittautumaan sen lukijaksi. Blogi on olemassa vaikkakin paljon on vielä tekemistä. Esittelen itseni blogissa tarkemmin.

Tervetuloa vanhat ja uudet leimailuun sielunsa menettäneet lukijat.

Jos sinua kiinnostaa haasteen Dt-paikka, niin lukaseppas vielä muutama rivi.

Haluatko mukaan Dt-tiimiin?

Kesäkuussa starttaa pitkän tauon jälkeen leimaillaan ja väritellään-haaste. Olen tosiaan palannut ja alan vetämään minulle tuttua haastetta. Etsin nyt haasteeseen innokkaita kortteilijoita joiden intohimona on leimailu ja väritys. Oletko se kenties sinä?

Tiimiin on saatavilla 3 idearikasta ja innokasta kortteilijaa. Pesti kestää vuoden kerrallaan ja aloitus olisi heinäkuussa. Facebookiin olisi tarkoitus perustaa salainen ryhmä Dt- porukalle yhteydenpitoa varten. Ehtona se ei kuitenkaan ole haettaessa Dt- paikkaa. Sähköpostikin kulkee.

Miten haen paikkaa?

Virallinen haku tapahtuu leimaillaan ja väritellään- blogin puolella mutta tässä muutama pointti.

Tee upea kortti jossa on käytetty itseleimattua tai digikuvaa jonka itse olet värittänyt. Kortin aihe muutoin on vapaa.

Olisi ihanaa kun tekisit kortin sinuLle rakkailla elementeillä ja sinulle ominaisella tyylillä. Sillä, "pikku jutulla" mikä tekee sinusta sinut. Mistä olet tunnettu tai haluat tulla tunnetuksi. Leimailu ja väritys ehdoton edellytys.

Aikaa tehdä Dt-kortti on toukokuun 31.päivä klo 12.00.
Haaste alkaa pyörimään kesäkuussa mutta Dt-tiimi aloittaa heinäkuussa!

Mitä odotat? Nyt kiireenvilkkaa osoitteeseen http://leimaillaanjavaritellaan.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti