sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tekniikkakympin 2016 voittajat

Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte yhdellä tai useammalla työllä Tekniikkakympin haasteisiin! Oli mukavaa lukea postauksistanne, miten aina välillä joku tekniikka sai jonkun tekijöistä innostumaan niinkin paljon, että sitä tulee luultavasti käytettyä toistekin. Uusia suosikkeja löytää, kun välillä poikkeaa totutusta. Siitähän tässä itsensä haastamisessa on kysymys.

Kunkin haasteen osallistujien kesken arvottiin palkinnot siten, että arvontageneraattoriin syötettiin kaikkien haasteeseen tulleiden kommenttien lukumäärä, ja mikäli valinta osui sellaiseen kommenttiin, joka ei sisältänyt osallistumislinkkiä, niin arvonta suoritettiin uudestaan. Näin saatiin kommenttien järjestysnumerot täsmäämään, kun ei tarvinnut jättää pois laskuista osallistumislinkkien väleissä olleita muita kommentteja. Tässä tulevat haasteiden voittajat:

#1 Ponnahduskortti, sponsori Kirjokas:
#2 Keinukortti, sponsori Lumikellot:
 MerjaHannele
#3 Tilkkutäkkitaittelu, sponsori Näpsäkkä:
 Mirka
#4 Pistely, sponsori Heidin Korttipaja:
 Anemone
#5 Aukkokortti reunakoristeilla, sponsori Kruununjalokivi:
Nanna


#6 Glitterkuviot, sponsori Kirjokas:
 Sisko


#7 Lautasliinalle leimaaminen, sponsori Lumikellot:
Sirpa H
#8 Kakkupaperilla maskaaminen, sponsori Näpsäkkä:
 Ester

#9 Vino telinekortti, sponsori Heidin Korttipaja:

#10 Nauhan leimaaminen, sponsori Kruununjalokivi:

Paljon onnea kaikille voittajille! Otattehan nimi- ja osoitetietojenne kanssa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen koukussakortteihin (at) gmail.com, niin välitämme tiedot sponsoreille!

Ja sitten julkaistaan KK:n ylläpidosta koostuneen raadin valitsema Tekniikkakymppi 2016 -voittaja niiden osallistujien joukosta, jotka tekivät kortin jokaiseen kymmeneen haasteeseen. Voittajalle palkinnon sponsoroi Anun putiikit.
Rumpujen pärinää....

...
Hän on:

Onneksi olkoon! Ota sinäkin ylläolevaan osoitteeseen yhteyttä nimi- ja osoitetietojesi kanssa! Lisäksi saat ripustaa blogiisi allaolevan kunniakirjan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti