tiistai 2. helmikuuta 2016

Tulossa Y-S-T-I-S liikkuja

Muistatko vielä ning-sivuston ikiliikkujat?

Avaamme tänne blogiin Y-S-T-I-S liikkuja, joka toimii niin, että kaappaat itsellesi aiheen kommentoimalla " Otan itselleni ----" ja annat seuraavan kaapattavaksi samassa kommentissa seuraavan aiheen. Sen jälkeen teet kaappamastasi aiheesta kortin, jonka postaat ja "linkytät", jonka jälkeen voit kaapata seuraavan aiheen.  Y-S-T-I-S liikkujaan aiheet/teemat/värit tulee tietenkin tavalla toisella linkittyä lähestyvään ystävänpäivään.

Y-S-T-I-S liikkuja herää sunnuntaina 7.2. klo 12.00 ja nukahtaa 14.2. klo 12.00.

Arvotaanko? Voitetaanko? No, totta kai! Ja tuplana.

Eli se henkilö, joka eniten linkittelee ystävänpäiväkortteja kaappaamistaan aiheista, saa itseoikeutetusti itselleen palkinnon.

Lisäksi niiden kesken, jotka muistavat linkitellä Koukussakortteihin blogia postaukseensa tai viljellä blogissaan bloginappiamme, arvotaan myös palkinto. Ju haa!

P.s. Onhan sinulle jo tuttu Paperilla - luovasti askarrellen? Paperillassa ilmestyy joka viikko (keskiviikkoisin) uusi askarteluaiheinen juttu. Sieltä voit käydä ammentamassa idoita ja inspiraatiota, myös osallistua tekemällä kortteja. Viimeviikolla avautui myös uusia Valokeilassa juttusarja, jossa tutustutaan suomalasiin käsityö- ja askartelualan yrittäjiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti